Ексклюзиви
неділя, 15 жовтня 2006 16:05

Онук зруйнував хату бабусі

79-річну Анастасію Волкову, її 55-річну доньку Віру Захарюк та 30-річного онука Ігоря шпиталізували з різними травмами у міській лікарні Чернівців. Минулої середи сім"я постраждала від вибуху газу у своїй квартирі на першому поверсі будинку на вул. Глінки.

— У мене правнуки позривалися зі сну від того вибуху, ледве заспокоїла, — розповідає сусідка Волкової Ніна Бабкіна, 81 рік. — Потім дим пішов, сморід, пожежа почалася. Я пожарних викликала.

Пожежно-рятувальна частина розташована на сусідній вулияці. Вогнеборці почули вибух і ще до телефонного повідомлення побігли гасити пожежу. Зі зруйнованої квартири винесли травмованих. Щоб вогонь не перекинувся на інші квартири, стіни півтори години поливали водою.

Ігор із матір"ю перебувають в опіковому відділенні. Медики кажуть, що опіки серйозні. У чоловіка обпечена вся верхня частина тіла. У жінки — руки та обличчя.

Як з"ясувалося згодом, того вечора Ігор Захарюк повернувся додому напідпитку. Вирішив поприбирати на кухні — сім"я саме нову газову плиту збиралася ставити. Непомітно для себе зачепив вентиль на газовій трубі. Кімнату повільно заповнив газ. Ігор цього не зауважив, вийняв цигарку і клацнув запальничкою.

Зараз ви читаєте новину «Онук зруйнував хату бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути