Ексклюзиви
понеділок, 10 квітня 2006 17:31

Олійник мінятиме голів райадміністрацій

Голова Львівської ОДА 49-річний Петро Олійник замінить більше третини голів районних держадміністрацій. Кожен із них мав принаймні рік на те, щоб себе проявити у роботі. Щоправда, жодних прізвищ губернатор не назвав. Сказав лише, що при владі з"явиться багато молодих облич.

— Мене мало хвилюють думки політичних бонз, — каже Петро Олійник, — тому радитися з жодною політичною силою щодо призначення нових керівників я не збираюся. І з "Нашою Україною" також. На місці БЮТ залишиться БЮТ. А міняти посади на гроші я не дозволю.

Новим головою обласної ради губернатор бачить свого першого заступника Мирослава Сеника. Петро Олійник вважає, що кандидатура Сеника має задовольнити і БЮТівців, яким НСНУ віддає місце першого заступника голови. Інші кадрові зміни в облраді Олійник не розголошує, однак каже, що посади уже поділені між БЮТ і "Нашою Україною". Сам губернатор у відставку не збирається. Він заявив, що президент йому довіряє, тож добровільно з посади не піде.

Зараз ви читаєте новину «Олійник мінятиме голів райадміністрацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути