Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2006 15:42

Нелегал ховався за салом з цибулею

Мешканець Івано-Франківської області незаконно в"їхав в Україну в багажнику автобуса "Форд Транзит". Порушник кордону заховався за мішками із цибулею та коробками з салом.

Водій авта 58-річний Михайло Чимчич каже, що земляк потрапив під сало невідомо як, без його відома. Те ж стверджують і три пасажирки, які поверталися у "Форді" на батьківщину.

— Авто перетнуло держкордон в Шегинях, — розповідає 29-річна Тетяна Герасимчук із прес-служби Західного регіонального управління прикордонної служби України. — "Зайця" знайшли під час огляду вантажу. Порушник стверджує, що на території Польщі невідомі бандити відібрали в нього закордонний паспорт, а польські поліціянти не забажали взяти у нього заяву... Приймати невдаху відмовилися й українські консульські установи в Польщі.

Зараз затриманий перебуває в Мостиському ізоляторі тимчасового затримання. Через кілька днів суд розглядатиме справу про спробу незаконного перетину кордону.

Зараз ви читаєте новину «Нелегал ховався за салом з цибулею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути