четвер, 10 квітня 2008 07:00

Начальник міліції читає про себе плітки в інтернеті

Начальник Львівської обласної міліції Василь Пісний, 45 років, відзвітував про сто днів роботи на цій посаді. Генерал розповів про розкриті за цей час злочини. Про нерозкриті не згадав.

— Вдалося викрити три злочинні угруповання автокрадіїв, які діяли на території Львівщини, — каже Пісний. — Також розкрили 18 убивств, скоєних із початку року.

Затримали вбивць власниці пункту обміну валюти 32-річної Марії Роман та Олега Бориса, 32 роки. Роман торік у квітні застрелили з вогнепальної зброї. Борис загинув у лютому 2008 року біля собору Святого Юра у Львові. Міліціонери заарештували й зловмисників, які в березні пограбували відділення "Мегабанку".

Генерал не згадував про крадіжки трьох нових автомобілів зі стоянок львівських автосалонів. Щодо резонансних убивств теж нічого не сказав. Так само як і про нерозкритий напад на відділення банку "Надра" в місті Рудки Самбірського району Львівської області.

— Про мене в Інтернеті пишуть всякі "гадості", — відповідає Пісний на запитання про причетність до ресторанно-готельного бізнесу та корупційної діяльності. — Якщо комусь вдастся довести, що я беру хабарі, відразу напишу рапорт на звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Начальник міліції читає про себе плітки в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути