Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 07:06

На затопленому ринку затримали крадіїв

Вихідними працівники управління з боротьби з організованою злочинністю на території "Калинівського ринку" в Чернівцях затримали дві групи злодіїв. Вони привласнювали мобільні телефони, комп"ютерну техніку та одяг.

Під час негоди 23–27 липня вода залила міський торговельний комплекс "Калинівський ринок". Підприємці вночі рятували товар. 25 продавців еменесникам довелося знімати з дахів контейнерів на човнах. Аби уникнути крадіжок товару, буковинська міліція у водозахисних костюмах цілодобово охороняла базар. Ринок патрулювали на трьох гумових човнах.

— Наші працівники помітили дві групи чоловіків, які обкрадали магазинчики, — розповідає 35-річний Сергій Горбатюк, начальник обласного УБОЗу. — Першу групу із трьох чернівчан затримали за крадіжку мобільних телефонів та техніки для комп"ютерів вартістю 4 тисячі гривень. Інші два крадії, жителі Хотинського району, поцупили одяг.

Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронцям пояснюють, що приїхали подивитися на потоп і вже на ринку спланували крадіжку.

Зараз ви читаєте новину «На затопленому ринку затримали крадіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути