Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 19:01

Микола Кміть став губернатором Львівщини

 

1 вересня президент України Віктор Ющенко призначив 42-річного Миколу Кмітя головою Львівської обласної державної адміністрації. Той півроку виконував обов"язки губернатора.

— Завдяки Миколі Івановичу в підготовці міста до чемпіонату зменшилися ризики — із максимального до середнього. І під час паводка влада оперативно спрацювала.  Губернатор не перестає контролювати виплати потерпілим, проводить виїзди, наради, — розповідає прес-секретар голови облдержадміністрації Ольга Кулик. — Очевидно, президент задоволений його роботою.

— Я себе й до нового призначення почував повноцінним керівником облдержадміністрації. А губернатором, мабуть, не став, бо у нас немає губерній, — усміхається Микола Кміть.

Кміть протягом двох тижнів вирішуватиме, кого із заступників залишити в своїй команді.

До призначення в. о. губернатора Кміть був гендиректором і співвласником холдингу IDSGroup, де розливають та продають "Моршинську" й "Миргородську" мінеральні води. За минулий рік Микола Іванович задекларував 1 млн грн — дивіденди та зарплата.

Микола Кміть — президент футбольного клубу "Моршин", завзятий уболівальник і прихильник "Формули-1". Із дружиною Світланою живе в Моршині. Жінка має аптеку та два аптечні пункти.

У подружжя двоє дітей. Донька Дана, 19 років, закінчує коледж у Швейцарії. 14-річний син Назарій ходить до моршинського навчального закладу, в місцевій юнацькій школі займається футболом.

Зараз ви читаєте новину «Микола Кміть став губернатором Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути