середа, 30 травня 2007 07:10

Максимов утретє очолив тернопільську міліцію

Утретє за останні 9 років тернопільську обласну міліцію очолив генерал-лейтенант міліції Віталій Максимов, 52 роки. Досі він чотири місяці керував правоохоронцями Закарпаття.

53-річного Володимира Гаврилюка, який донедавна очолював тернопільську міліцію, призначили начальником Департаменту боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми від центрального апарату Міністерства внутрішніх справ.

— Я щасливий, що попрацював у вашій області, хоч і не дуже тривалий термін — усього чотири місяці, — каже Гаврилюк. — Я зустрічався, спілкувався і працював із досить хорошими людьми, фахівцями свого рівня, щирими і відвертими українцями, які дбають про свою націю.

Новий керівник обласної міліції Віталій Максимов народився у Чернівцях. Закінчив Вищу школу міліції. У 1998–2000 та 2001–2002 роках очолював тернопільську міліцію. Потім керував Львівським і Закарпатськими обласними управліннями.

Зараз ви читаєте новину «Максимов утретє очолив тернопільську міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути