субота, 29 вересня 2007 07:06

Курильчика завалило дровами на пилорамі

Жителю села Балашівка Березнівського району Рівненської області Василеві Курильчику, 31 рік, роздавило груди на приватній пилорамі.

У вівторок чоловік допомагав товаришам розвантажувати лісоматеріали. О дев"ятій вечора у двір пилорами заїхала вантажівка з колодами. Василь одягнув рукавиці й став поруч напоготові. Однак хтось із працівників невдало відкрив борт машини — і дрова посипалися на Василя. Той не встиг навіть зойкнути.

— Він іще був живий, хоч і весь у крові, тільки стогнав сильно, — розповідає односельчанин Курильчика Петро Дідух, 43 роки. — Хлопці витягли його з-під колоди, викликали "швидку", сповістили жінку. Вивезли машиною за ліс, але дорогою до Березна він помер.

У Василя залишилося троє дітей. Семирічний син Іван навчається у другому класі, Євген — у першому. Доньці Аліні щойно виповнилося 4 роки.

— Так і не встиг Вася переїхати в нову хату! Курильчики жили у старій, ще бабиній. А нову мали добудувати цього року, — розповідає секретар сільради Тамара Шолом, 56 років. — Вася постійної роботи не мав, тому й пішов на заробітки на пилораму. Дружина Олена молодша від нього на шість років, теж безробітна. Вийшла за Васю ще у дев"ятому класі. Жили мирно, без бійок і сварок.

Василь Курильчик народився в багатодітній сім"ї, мав дев"ятеро братів і сестер. Раніше працював різноробом у лісництві, але навесні розрахувався. Тримав коня, корову та свиней.

Зараз ви читаєте новину «Курильчика завалило дровами на пилорамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути