пʼятниця, 16 травня 2008 07:15

Інспектора ДАІ побили п"ятеро нетверезих

До Косівської районної лікарні Івано-Франківської області з травмами голови, передпліччя і ніг привезли сержанта міліції 28-річного Дмитра Брошка. Його машину розбили, а потім побили самого чоловіка п"ятеро п"яних молодиків.

Інспектор ДАІ Дмитро Брошко живе в Яблуневі Косівського району. Того вечора збирався на службу. Біля 17.00 недалеко від дому в "жигулі" сержанта з-за повороту врізалася на великій швидкості червона машина ВАЗ-099. Дмитро вийшов подивитися, що сталося. Із "дев"ятки" вибігли п"ятеро п"яних хлопців і  почали бити інспектора.

— Вони були неадекватні в поведінці й одразу полізли з кулаками. Їх не зупинило, що людина в формі, що самі винні, — каже Василь Гультайчук із прес-служби МВС в Івано-Франківській області.

Бійку побачили батьки Брошка й викликали міліцію. За кілька хвилин злочинців забрали до відділку, а інспектора відправили до лікарні. За напад на правоохоронця та завдання тяжких тілесних травм нападникам загрожує п"ять років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Інспектора ДАІ побили п"ятеро нетверезих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути