Ексклюзиви
середа, 16 травня 2007 07:08

Грузинка купила литовські паспорти за вісім тисяч євро

На міжнародному митному пункті пропуску "Ягодин" Любомльського району Волині прикордонники затримали 36-річну Нону Агне з трьома дітьми. Грузини намагалися потрапити до Польщі з фальшивими литовськими паспортами.

"Литовців" із грузинськими акцентом і зовнішністю висадили на кордоні з рейсового автобуса, який прямував із Луганська в німецьке місто Кренфельд. Прикордонники засумнівалися у достовірності їхніх документів. До всього, піддані Вільнюса не знали жодного слова литовською, навіть плуталися, де саме розташована їхня країна. Після електронної експертизи документів з"ясувалося, що паспорти фальшиві. На оригінали фотографій нанесені скановані комп"ютерні знімки й підроблені печатки. У валізі затриманих знайшли учнівський квиток школярки із Тбілісі Будріте Агне. За вклеєною фотокарткою впізнали доньку затриманої грузинки.

— Жінка зізналася, що мешкала з дітьми у Тбілісі. Фальшиві литовські паспорти купила в Києві за вісім тисяч євро, — розповів прес-секретар Луцького прикордонного загону Богдан Козуб, 52 роки.

Грузинів розмістили у кімнаті для затриманих. Годуватимуть їх за державний кошт, поки не відбудуться суд і депортація. Слідчі обласного управління СБУ намагаються з"ясувати в іноземки імена продавців фальшивок.

Зараз ви читаєте новину «Грузинка купила литовські паспорти за вісім тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути