субота, 15 березня 2008 07:12

Георгій Єльчев перерізав трубу з газом

У будинку N49 на вул. Лесі Українки в центрі Луцька на кілька днів відключили газ. Житель однієї з квартир Георгій Єльчев, 44 роки, перерізав болгаркою газову трубу.

Чоловік робив ремонт кухні у помешканні на третьому поверсі. Вирішив видалити частину згину труби, щоб не заважала встановлювати меблі. Єльчев вважав, що труба водопровідна. Чоловік встиг зробити два надрізи. Коли почув запах газу, вимкнув болгарку, злякався, що будинок злетить у повітря, й зателефонував у газову службу.

Газовики перекрили газ у десяти квартирах. У "Волиньгазі" кажуть, чоловік самовільно перепланував газову мережу в двох місцях. Елементи однієї з газових труб з"єднав шматком гумового шланга.

— У нас й досі на сходовій клітці чути запах газу, — розповідає пенсіонерка Людмила Кропоть, 62 роки. — Добре, що все сталося в обід, коли жителі будинку були вдома. Усі перелякалися, бігали, відчиняли вікна. Знаємо, що то біда. У сусідньому будинку кілька років тому газом отруїлася вся сім"я.

Георгій Єльчев сплатить штраф і відшкодує збитки газовикам.

Зараз ви читаєте новину «Георгій Єльчев перерізав трубу з газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути