пʼятниця, 30 листопада 2007 07:05

До курортних міст возитимуть тролейбуси

Трускавець, Східницю, Борислав та Дрогобич з"єднають тролейбусним сполученням. Щоб облаштувати маршрут, довжиною понад 40 кілометрів, потрібно 104 млн. грн та 27 одиниць техніки.

— Створення такого сполучення зініціював міський голова Трускавця Лев Грицак, — розповідає помічник мера Олег Блажівський. — Він хоче покращити умови й якість перевезення. Як показала практика, автомобільним транспортом досягти цього важко. А електричний ще й екологію в нашому курортному районі покращить.

Ідею Грицака підтримало Міністерство житлово-комунального господарства. Швидко знайшли й інвесторів — чотири бізнесові структури. Це дві російських компанії, чеська та українська (донецька). Тролейбусну базу планують створити на території Трускавця при комунальному підприємстві "Наше місто".

Міський голова сподівається, що за рік-два жителі Дрогобицького району та відпочиваючі їздитимуть до курортних міст тролейбусами.

Зараз ви читаєте новину «До курортних міст возитимуть тролейбуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути