середа, 05 грудня 2007 07:10

Дівчина втекла з мужчиною на курорт

Дві доби в курортному містечку працівники Яремчанського міського відділу УМВС Івано-Франківської області шукали 18-річну студентку з Харкова. За оперативними даними, дівчину могли утримувати силою.

— Жителька Харкова повідомила, що її доньку незаконно вивезли на Прикарпаття. Відразу створили кілька оперативних груп. Вони почали перевіряти готелі, санаторії та відпочинкові комплекси міста, — каже начальник Яремчанського міськвідділу міліції Михайло Палійчук.

В одному з готелів проживали двоє харків"ян: 18-річна студента і 55-річний чоловік. При зустрічі з оперативниками дівчина поводилася спокійно. Однак сказала, що опинилася в Яремче випадково. Хотіла їхати додому, але приятель не відпускає. Міліціонери зацікавилися супутником дівчини. Харків"янин спробував пояснити, що молода подружка приїхала з ним на відпочинок із власної волі.

Коли юнку знайшли, її матір була уже на півдорозі на Прикарпаття.

— З"ясувалося, що будь-яких ознак злочину в діях 55-річного харків"янина не було, — каже Василь Гультайчук із прес-служби обласної міліції. — За тиждень до цих подій чоловік познайомився зі студенткою і запропонував поїхати на відпочинок до Карпат. Вона погодилася, але не сказала про це рідним. Коли ж матір захвилювалася кількаденною відсутністю доньки, зателефонувала їй на мобільний. На дзвінок відповів незнайомий чоловічий голос. Харків"янин був напідпитку і щось не те сказав. Жінка зробила висновок, що донька в небезпеці.

Справа закінчилася мирно. Усі роз"їхалися по домівках.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина втекла з мужчиною на курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути