Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2013 00:38

Бухгалтерські курси можна пройти у БКТ

44-річну Софію Януш у квітні скоротили. Вона працювала бухгалтером. Щоб знайти роботу, стала на біржу праці. Нові працедавці вимагають знання програм і систем, які Софія не використовувала на попередньому підприємстві.

— Вакансій для бухгалтера у Львові є дуже багато. Однак усі директори кажуть використовувати сучасну автоматизовану систему обліку й новітні програми, — розповідає. — Із ними підприємство може гарантувати свою безпеку, бо витік інформації буде практично неможливий. Щоб навчитися користуватися автоматизованими обліковими технологіями і програмами, я мала півтора місяця провчитися на бухгалтерських курсах.

Софія Януш вибрала "Бюро комп'ютерних технологій". Цю школу їй порадив директор організації, де пообіцяли нову роботу.

Отримала посаду в престижній фірмі з набагато більшою зарплатою

— Я навчилася швидко та якісно вести бухгалтерський і податковий облік за допомогою програми "1С: Бухгалтерія 7.7 та 8.2", — говорить львів'янка. — Також умію проводити розрахунки і будувати діаграми в "Екселі", правильно оформляти, реєструвати та зберігати ділові документи, формувати всі форми звітності. Тепер роблю набагато менше помилок, аніж при використанні бухгалтерського обліку вручну. Скорочується кількість операцій, які колись виконувала, зберігаю свій час. Нові системи дозволяють вести швидкий обмін інформацією між менеджерами, бухгалтерами, керівниками підприємства. Тільки завдяки цим знанням я отримала посаду в престижній фірмі з набагато більшою зарплатою, ніж мала до того.

У БКТ постійно стежать за програмними новинками, використовують найсучасніші версії й оновлення програмного забезпечення. Тут можна опанувати програмування, комп'ютерну графіку й анімацію, офісні курси, системне адміністрування. Курси у БКТ сформовані таким чином, що вчитися можна всім — як користувачам-початківцям, так і професіоналам. Немає вікових обмежень — можуть приходити діти, пенсіонери.

Зараз ви читаєте новину «Бухгалтерські курси можна пройти у БКТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути