четвер, 02 вересня 2010 17:40

Будинок Михайла Цимбалюка обікрали

Кажуть, із садиби 45-річного Михайла Цимбалюка, тернопільського губернатора, на вихідних винесли цінні речі. Із дружиною живуть у двоповерховому особняку в селі Смиківці під Тернополем.

— Винесли з хати все, — переповідають люди в маршрутках. — Губернатор після того зібрав усю міліцію, дав указ обов"язково знайти злодіїв.

— Це точно не хтось із місцевих зробив, — роздумує Галина Висоцька, 51 рік, голова сільради Смиківців. — У нас і бомжів, і бродяг небагато. Якщо щось і крадуть, то хіба якісь миски чи каструлі в людей на дачах. А до генерала хто поліз би на подвір"я (Михайло Цимбалюк має звання генерал-лейтенанта, раніше очолював управління міліції Рівненщини, Полтавщини, Львівщини. — "ГПУ"). Там відеокамери — все на вищому рівні.

У сільраді не знають, що винесли з будинку Цимбалюка. Його обійстя розташоване в новому районі села. Землю під будівництво виділили його дружині. Вона працювала у селі вчителем. Подружжя вселилося в садибу п"ять років тому.

— Його будинок виділяється в тому районі. Там багато недобудов, а він уже завершений, — говорить сільський голова. — Півтораметровий паркан навколо хати викладений каменем. Чи є собака, чи ні, не знаю.

В обласній міліції підтверджують, що приймали звернення від голови облдержадміністрації. Однак кажуть, злодії тільки намагалися проникнути в його будинок через балкон. Нічого не встигли вкрасти, бо їх злякав хтось із родини губернатора. Злочинців шукають. У прес-службі адміністрації деталей інциденту не коментують.

Зараз ви читаєте новину «Будинок Михайла Цимбалюка обікрали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути