понеділок, 02 квітня 2012 05:15

Біля "Львів Арени" збудують вежу зв'язку

Близько 240 базових станцій спорудила компанія "Київстар", щоб забезпечити якість зв'язку під час Євро-2012. Основну увагу звернули на транспортні магістралі, готелі й об'єкти міської інфраструктури.

— Мережа біля теперішнього стадіону "Арена Львів" створена 10 років тому до приїзду Папи Римського, — розповідає Сергій Климов, заступник технічного директора компанії. — Зараз її потрібно модернізувати. Ми вже встановили навколо 35 нових передавачів. Товариський матч між збірними України й Австрії показав, що проблем у спілкуванні в наших користувачів не виникало.

Біля стадіону планують збудувати вежу зв'язку. Також покращать зв'язок у новому терміналі аеропорту Львів.

— За нашими замірами, у фойє термінала зв'язок хороший, — додає представник львівської філії "Київстар" Микола Стражніков, 30 років. — А ось у службових коридорах та офісних приміщеннях — недостатній. Будемо нарощувати ємність існуючих станцій. Хотіли робити це вже, але отримали відмову — аеропорт передається від будівельної організації до фірми-експлуататора. Думаю, у травні всі роботи виконаємо.

Зараз ви читаєте новину «Біля "Львів Арени" збудують вежу зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути