Ексклюзиви
неділя, 04 червня 2006 18:49

Байдарка з росіянами затонула у Стрию

На Львівщині врятували двох російських туристів. Пара із Санкт-Петербурга застряла під мостом через ріку Стрий. Човен пішов на дно. Потопельників піднімали з води на мотузках.

24-річна Євгенія Васильєва та 33-річний Олег Євеленов пливли першими, а їхні друзі з Києва — слідом. Байдарка лідерів об щось зачепилася і перекинулася. Туристи опинилися у воді, вхопилися за колоди, які нанесло під опору. Кияни побачили, що сталося, узяли вліво й оминули небезпечне місце. Їм не вдалося пристати до берега, другий човен також перекинувся. Проте вони зуміли вибратися на берег.

— Колись там був міст, але затонув, — розповідає жителька Стрия 47-річна Марія Івашків. — На його місці побудували новий, а металева арматура від старого досі у воді стирчить. Мабуть, через неї човен і перечепився.

— Нам зателефонували працівники посту ДАІ, сказали, що під мостом у воді двоє людей, — розповідає начальник Стрийського райвідділу МНС 29-річний Василь Стефан. — Коли ми приїхали, човен уже затонув. Рятували півгодини, на березі на них уже чекали медики. Пропонували поїхати до лікарні, але туристи відмовилися.

Із води підняли рюкзак із паспортами, грошима, одягом і залишки човна.

Зараз ви читаєте новину «Байдарка з росіянами затонула у Стрию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути