четвер, 27 березня 2008 07:11

Анатолій Олійник в"їхав у потяг

У понеділок зранку 46-річний Анатолій Олійник із селища Маневичі Волинської області з приятелем Борисом їхав до райцентру Турійськ власним автомобілем "Деу Ланос". Дорогою чоловіки підібрали жительку села Селець Лідію Гайдик, 41 рік.

Анатолій призупинився біля залізничного переїзду на автошляху Ковель—Турійськ. Чоловік думав, що встигне перетнути колію. Та пасажирський потяг зачепив автомобіль і протяг його кілька метрів.

Вижити вдалося лише Борису, якого шпиталізували до реанімаційного відділення райлікарні. Анатолій та Лідія загинули на місці пригоди.

Анатолій Олійник родом із Чернігівщини. 12 років тому він одружився з жителькою Маневичів Тетяною Матвійчук, переїхав до неї жити. Подружжя виховує 7-річного сина.

— Анатолій і Тетяна в селі Будки мають пилораму, постачають дерево на шахти Нововолинська, — розповідає Маневицький селищний голова Ярослав Левко. — Анатолій — серйозний і порядний чоловік, служив у Афганістані. У Будках фінансував місцеву футбольну команду.

У селі Селедь поховали Лідію Гайдик. У жінки залишилося троє дітей: 18-річний Олександр, 17-річний Ярослав та 15-річна Юля. Лідія працювала у місцевому фермерському господарстві кухарем. Її чоловік Іван — тракторист.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Олійник в"їхав у потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути