понеділок, 07 листопада 2011 07:15

Адвокат виїжджає на місце аварії у будь-яку пору дня

— Утричі частіше приватні підприємці почали звертатися до адвокатів за останні півроку, — розповідає 30-річний Дмитро Долгополов, приватний адвокат. Здійснює юридичний супровід бізнесу приватних фірм, фізичних осіб-підприємців, працює у галузі господарського, адміністративного та податкового права.

— Бізнесмени часто скаржаться на неправомірні дії податкової, фіскальних органів. Просять нас не лише допомогти в оскарженні дій та рішень податкових органів, а й бути присутніми під час податкових перевірок. Більшість середніх і великих підприємств звертаються по юридичну допомогу щодо правомірності нарахування і відшкодування ПДВ. Останнім часом підприємці потребують фахової допомоги при закритті чи ліквідації підприємства, продажу корпоративних прав.

Адвокатська контора Дмитра Долгополова допомагає здійснювати повний юридичний супровід діяльності підприємств і готувати договори, контракти, відслідковує зміни в законодавстві, здійснює кадрове діловодство, забезпечує судовий супровід справи підприємства. Останні роки обслуговує декілька великих фірм із персоналом більш як тисяча людей. Для фірм така співпраця вигідніша, ніж утримувати штат юристів.

У жовтні Дмитро Долгополов допоміг приватній фірмі виграти суд із податковою інспекцією та скасувати протиправні нарахування на суму понад 3 млн грн:

— Допомога юриста завжди дешевша, ніж сплата незаконних нарахувань. Плата за послуги юриста — це копійки у порівнянні із сумою у 3 мільйони. Так само зі штрафами автоінспекції. Якщо водій має "жигулі" і зарплату у тисячу гривень, то йому дешевше оплатити адвоката, ніж необґрунтований штраф ДАІ. Адже, відповідно до закону, витрати на адвоката повертає винна сторона. Тобто автоінспекція.

Із листопада Дмитро Долгополов уперше у Львові запровадив нову послугу для водіїв — "Автоадвокат".

— Люди не знають своїх прав на дорозі. При аварії, накладанні штрафів з боку автоінспекції ви можете зателефонувати нашому адвокату за телефонами 0(93) 348 37 33 або 0(95) 604 12 02. За потреби він виїде на місце події у межах області у будь-яку пору дня. Прослідкує, щоб правильно склали протокол, схему ДТП, допоможе уникнути незаконних штрафів. Також допомагаємо швидше отримати відшкодування від страхових компаній. Адже страховики переважно затягують їх виплату або взагалі відмовляються виплачувати. Якщо цього не відбулося, ви маєте право судитися зі страховою компанією.

Громадяни, які потребують кваліфікованої правової допомоги, можуть отримати консультацію за тел.: 0(93) 348 37 33, 0(95) 604 12 02 або записатися на прийом до адвокатів.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат виїжджає на місце аварії у будь-яку пору дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути