понеділок, 03 жовтня 2011 14:15

Восени модні квадратні сумки з короткими ручками

Восени модні квадратні сумки з короткими ручками

Стилісти вважають незавершеним образ жінки, якщо немає сумочки або вона підібрана невдало.

"Модні тенденції змінюються двічі на рік. Сумки завжди піддіються цим змінами. Завдяки сумкам дуже легко експерементувати з образами, тому дизайнери так люблять їх міняти", -каже стиліст зі Львова Ольга Бодайко.

Цього сезону головними матеріалами для сумок є шкіра та замша. Їх можна сміливо поєднювати з будь-яким хутром. Краще, коли фактура глянцева. Хоча повністю хутряні сумки теж виглядають модно й ефектно. Такі особливо актуальними будуть взимку.

"Щодо кольорів, то залишаються модними чорні і коричневі, які властиві сезону осінь-зима. Це класика. Популярними стали відтінки червоного, синього, зеленого кольорів. А також бежевий, сірий білий. Кольори мають бути якомога природнішими. І звичайно, незмінним є колір "під леопарда". Він зажди актуальний"

Новинкою сезону є плоска, компактна сумка прямокутної або квадратної форми на короткій ручці. Вона не дуже практична, тому її краще брати не на роботу,а на вечірки.

Справжнім модницям дизайнери пропонують ще один безпрограшний варіант – невеликі сумки зі шкіри алігатора або змії. Як не дивно, їх можна носити до буденних нарядів. Вони служитимуть їх окрасою.

"Звичайно, такі сумки не підійдуть до кросівок. Але до елегантних туфельок або чобітків на невисокому каблуку – саме те, що треба"

Ольга Бодайко радить не піддаватися повністю під правилам моди.

"Мода міняється надто часто, встигнути за нею не легко. Мода на сумки періодично повторюється. Старі сумки краще не викидати і не роздавати, а просто приберегти. І будьте сміливіші. Самі диктуйте, що варто носити, а що ні. Навіть якщо перші дизайнери світу кажуть, що річ відходять з моди, це ж не означає, що її слід перестати носити. Вона практична і гарна, значить модна"

 

Зараз ви читаєте новину «Восени модні квадратні сумки з короткими ручками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути