пʼятниця, 30 вересня 2011 18:30

Осінні тенденції пасуватимуть брюнеткам і шатенкам. Наймодніші - руді

Автор: фото: andretan.com.ua
 

Синоптики обіцяють теплий і безхмарний жовтень, та все одно вже час ховати туфельки й прямувати за новими стильними чобітками. Що буде модно цієї осені розповів український дизайнер Андре Тан.

"Три основні тенденції сезону — це поєднання чорного і червоного, пітонові принти й клітинка. Найкраще, звичайно, червоно-чорна. Стосовно світових тенденції — актуальний стиль 60-х років. Тобто вкорочені А-подібні трепецієвидні силуети для суконь. Також актуально цієї осені, коли дівчина вдягає чоловічий костюм: гарний жакет та брюки зі стрілочками", - зазначив дизайнер.

Головне не носити одразу і клітинку, і пітонові принти, і А-подібну сукню поверх чоловічого костюму. Щоб не виглядати розфарбованим у червоний колір зошитом в клітинку, краще щоб одна-дві речі були орнаментні, а решта — однотонні.

"Стосовно взуття — у моді квадратний носок, хоча мені він подобається найменше. Але дизайнери пропонують. На мою думку, найбільш акуратний та красивий — напівкруглий. Щодо сумок — або дуже маленькі, або дуже великі. Середні цієї осені не актуальні. При виборі треба враховувати свій тип фігури. Якщо ви маленька й ходите з величезною сумкою, виглядатимете ще меншою. Великі сумки підходять огрядним жінкам. А коли жінка пишних форм іде з маленькою сумочкою, цим ще більше демонструє, що вона далеко не мініатюрна", - зауважив Тан і порадив перефарбуватися усім блондинкам.

"Осінні тенденції пасуватимуть брюнеткам і шатенкам. Блондинкам — абсолютно ні. Якщо ви блондинка, щоб йти в ногу з модою цієї осені, треба перефарбуватися. Але, безумовно, рудий — наймодніший колір волосся цієї осені. Його пропонують майже всі дизайнери", - додав Андре.

Зараз ви читаєте новину «Осінні тенденції пасуватимуть брюнеткам і шатенкам. Наймодніші - руді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути