субота, 19 листопада 2011 16:08

5 речей, які цієї зими повинна мати у гардеробі кожна жінка

Автор: фото: fashionweek.com.ua
  Модель демонструє вбрання з колекції Віктора Анісімова, осінь-зима 2011/2012
Модель демонструє вбрання з колекції Віктора Анісімова, осінь-зима 2011/2012

Столичний дизайнер Юрій Варивода на прохання кореспондента Gazeta.ua розповідає про 5 речей, які цієї зими повинна мати у своєму гардеробі кожна жінка.

1. Біла сорочка. Цей колір завжди буде актуальним. Білу сорочку можна поєднувати з кардиганами, жакетами, з офісними брюками і спідницями. У цьому сезоні в жіночій моді з'являється багато чоловічих натяків. Сорочка має бути класичного покрою, без рюшиків, бантиків і жабо. Її варто оздобити якимось аксесуаром. Це можуть бути брошки: скляні, металеві або з тканини.

2. Светр крупної в'язки з високим горлом. По довжині він може бути класичним або ледь прикривати стегна.  Його можна носити самостійно або з пояском, якщо хочете підкреслити талію. Високе горло акцентує увагу на обличчі, дозволяє приховати недоліки шиї. Під час вибору слід приділити увагу пряжі. Вона має бути м'якою. Адже шкіра шиї чутлива до подразників.

3. Трикотажна сукня. Вона має бути середньої довжини, але не нижче коліна. Жінкам з гарними фігурами підійдуть облягаючі сукні. Пишним краще пасуватимуть ті, які на талії трохи розширюються. Їх можна носити з вузькими джинсами або з теплими лосинами.

4. Класична сумка середнього розміру. В моду повертаються класичні сумки. Вони мають бути мінімалістичними — без квітів, висюльок чи поворозок. Колір сумки слід підбирати під взуття чи верхній одяг. Але можна і експериментувати.  Якщо пальто сіре, а взуття чорне, то можна придбати темно-зелену, синю або фіолетову сумку. Але лише приглушених тонів.

5. Завужені донизу брюки. Така модель вже не один сезон знаходиться на піку популярності. Їх варто поєднувати з хутряними безрукавками, класичними піджаками і подовженими светрами. До таких брюк гарно пасуватимуть чоботи на шнурівці.

Зараз ви читаєте новину «5 речей, які цієї зими повинна мати у гардеробі кожна жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути