Дієтолог столичного міського центру здоров'я Наталія Самойленко радить відмовлятися від магазинних продуктів, а возити їх із села.
"В кетчупах, майонезах і різних соусах нічого корисного нема. Лише фарбники, ароматизатори і консерванти, які порушують обмін речовин. Потім це викликає в людей ожиріння, алергію, хвороби органів травлення та печінки. І чим далі — тим таких людей більше. Взагалі чим більше на упаковці зазначено інгредієнтів, тим більше вона має лякати людей. Окрім красивого пакування в продукті більш нічого немає.
Особисто я в магазині купую тільки крупи, зелень, фрукти, овочі, рибу, горіхи. Із круп це можуть бути тільки цільні злаки, бо очищені (типу манки) вже не такі корисні. .
Фарш не беріть, бо він не ясно з чого і ким зроблений. Йогурти робіть тільки вдома, змішавши молоко із закваскою. Найкорисніші одноденні йогурти. Корисно їсти також українські овочі, багато зелені, оливкові масла, сухофрукти, яйця, морепродукти, бобові. М'ясо краще возити із села", - порадила дієтолог.
Коментарі