пʼятниця, 23 липня 2010 08:58

Українку у потязі прибило верхньою полицею

Українку у потязі прибило верхньою полицею

У поїзді Санкт-Петербург - Харків на сплячу пасажирку обвалилася верхня полиця, на якій лежала дівчинка. Дитина не постраждала, проте жінка отримала струс мозку і рвану рану голови, пише Комсомольская правда в Украине.

"У мене було нижнє бокове місце в плацкарті, а наді мною лежала дівчинка семи-восьми років, - розповіла Ірина. - Не можу сказати, щоб вона особливо крутилася, спокійно лежала. Було близько десятої вечора, я заснула, як раптом відчула сильний удар по голові. Спочатку навіть не зрозуміла, що сталося і чому не можу встати. А виявилося, що на мене обвалилася полка разом з цією дівчинкою! По обличчю потекла кров, оніміла ліва сторона голови... У мене був шок".

Пасажири допомогли жінці, провідники продезінфікувати рану перекисом водню, а в Москві Ірині допомогу надав медик, якого викликав по рації начальник поїзда. Лікар констатував струс мозку, забій та відкриту рвану рану. Вже в Харкові з вокзалу Ірина з мамою поїхали в невідкладну допомогу, де їй зробили рентген і призначили лікування. Як відзначає видання, зараз Ірина Ранк почуває себе задовільно, але їй доведеться ще близько місяця провести на лікарняному.

Начальник швидкого поїзда N 143 Харків - Санкт-Петербург Олександр Абросимов, який допоміг Ірині зібрати всі необхідні для отримання страховки документи, заявив, що полка впала через те, що ліве кріплення вискочило зі стіни.

"Один болт я знайшов, а другий так і не виявив. Видно, що болт занадто короткий, щоб утримувати полку, та й різьба на ньому зносилася. Останній "деповський" ремонт цього вагону проводився за документами 29.01.10, і тоді все повинні були полагодити і привести в порядок. Шкода. Я неодноразово звертався до керівництва з інформацією про те, що вагони з ремонту приходять іноді навіть у гіршому стані, ніж було до нього. Не вистачає слюсарів, немає запчастин... Мені відповідають, що не вистачає грошей , але чому тоді на території вагонної дільниці будують фонтани і розбивають клумби, встановлюють камери спостереження та сканери? ", - зазначив начальник поїзда.

У страховій компанії, яка обслуговує Південну залізницю, пояснили, що страховка Ірині Ранк буде виплачена за кількістю лікарняних днів.

Зараз ви читаєте новину «Українку у потязі прибило верхньою полицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути