субота, 26 червня 2010 15:53

Дружина замовила чоловіка за 2000 доларів (ФОТО)

 

21 червня затримали 44-річну жительку села Городок Іллінецького району Вінницької області. Її звинувачують в тому, що замовила вбивство свого 39-річного чоловіка.

"У сімейної пари було велике фермерське господарство, три автомобілі, великий будинок, - розповідає Ганна Олійник, старший інспектор у справах зв'язків з громадкістю ГУ МВС у Вінницькій області. - Через бажання розлучитися чоловік хотів поділити майно. Тоді жінка вирішила його "замовити". Коли вона підшукувала виконавця, це стало відомо працівникам Управління боротьби з організованою злочинністю".

Підставний кілер зустрівся з жінкою. Домовилися, що він скоїть убивство під виглядом автомобільної аварії. За це мав взяти $2 тис. Потім міліціонери зв'язались із чоловіком, роз'яснили ситуацію та інсценували ДТП.

У міліцейських зведеннях по області з"явилось таке повідомлення: "21 червня близько 1-ої години ночі на проїжджій частині автошляху Стрій - Тернопіль- Кіровоград - Знам'янка неподалік від автомобіля "Mitsubishi Pajero" було виявлено тіло його власника. Чоловік помер від отриманої у ДТП черепно-мозкової травми. Автомобіль, який скоїв наїзд на потерпілого, з місця пригоди зник".

Коли підставний кілер демонстрував "вдові" фотографії з місця пригоди, і та пообіцяла розрахуватися, її й заарештували.

Мешканці с. Городок розказали, що у подружжя є дві доньки, 6 та 17 років. Зараз ними опікується син затриманої від першого шлюбу.

Замовниці убивства загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружина замовила чоловіка за 2000 доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути