середа, 19 травня 2010 10:02

"Міс США" стала переможницею конкурсу стриптизерок (ФОТО)

24-річна Ріма Факіх, яка на минулих вихідних стала першою красунею з мусульманським корінням, котра завоювала корону "Міс США", виявилась втягнута в скандал. За деякими даними, у дівчини зовсім не бездоганне минуле.

Спочатку американку арабського походження звинуватили в пособництві міжнародному тероризму. Із заявою про можливу причетність першої красуні Америки до угруповань екстремістського направлення виступила журналістка Деббі Шлюссель, відома низкою публікацій антиісламської спрямованості.

Шлюссель стверджує, що Ріма пов'язана з ліванським шиїтським терористичним угрупованням "Хізболла". А саме що члени її сім'ї входили до "Харакат Амаль" - шиїтської міліції, що стала основою "Хізбалли".

А напередодні на сайті одного з американських радіошоу були опубліковані досить компрометуючі знімки дівчини. У написі до фотографій пояснюється, що три роки тому Факіх виявилася переможницею конкурсу стриптизерок в одному з розважальних закладів Детройта Coliseum Gentleman's Club. Поки організатори конкурсу не дають коментарів, але ймовірність того, що Ріму позбавлять корони і титулу, все ж таки є.

Нагадаємо, національний конкурс краси США завершився в неділю. Фінальне змагання проходило в Лас-Вегасі. Перед журі постали 50 конкурсанток, але переможницею стала 24-річна міс Факіх, яка окрім кришталевої тіари і титулу отримала право протягом року проживати в повністю сплаченій квартирі в Нью-Йорку і користуватися різними послугами у сфері здоров'я і краси.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «"Міс США" стала переможницею конкурсу стриптизерок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути