пʼятниця, 23 квітня 2010 17:32

На смоленському аеродромі лише зараз встановили нові ліхтарі (ФОТО)

Через два тижні після катастрофи польського літака Ту-154 із президентом Качинським на борту на аеродромі в Смоленську, військові разом із співробітниками аеропорту замінили всі елементи системи освітлення злітно-посадової смуги на нові.

За словами одного з польських пілотів Ту-154, тепер можна говорити про виконання основних стандартів безпеки. Питання несправності системи освітлення розглядає зараз польська прокуратура.

На фотографіях, зроблених 21 квітня Сергієм Серебро з білоруської газети "Новини Вітебську", можна побачити, що старі ліхтарі перед злітно-посадовою смугою замінили на нові, сучасні.

"На відміну від попередніх ліхтарів, з цих вже неможливо викрутити лампочки", - прокоментував Серебро.

Білоруський журналіст був одним з перших представників ЗМІ, хто з"явився на місці трагедії одразу після падіння літака. Він розповів, що бачив, як військові на аеродромі швидко замінювали лампочки в ліхтарях на нові.

Ці фото також прокоментував один з пілотів. За його словами, тепер "освітлення мінімальне для того, щоб благополучно приземлитися в аеропорту". На його думку, лише тепер аеропорт відповідає мінімальним вимогам для безпечної посадки.

Gazeta.ua за матеріалами Tvn24

Зараз ви читаєте новину «На смоленському аеродромі лише зараз встановили нові ліхтарі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути