четвер, 18 березня 2010 17:21

Борис Апрєль вирішив позмагатися з Лазаровичем

Борис Апрєль вирішив позмагатися з Лазаровичем

Фабриканти Борис Апрєль і Максим Барських візьмуть участь у національному відборі на "Євробачення 2010".

Про участь Апрєля у відборі кореспонденту Gazeta.ua розповів президент продюсерської компанії "Талант Груп" Борис Бронштейн.

"Борис Апрель – неординарний і обдарований виконавець. Він володіє сильним голосом, крім того він сам пише слова і музику. Його авторству, наприклад, належать композиції з нового альбому Наталії Могилевської. Глядачі завжди можуть оцінити по-справжньому талановитого артиста, тому ми упевнені в тому, що виступ Апрєля викличе резонанс. Не дарма ж говорять, що талант завжди проб"ється", - сказав пан Бронштейн.

Борис Апрєль розповів, що виконуватиме пісню "Ми білі", яку ще не чув український слухач.

Пісню "Білий ворон" співатиме ще один "фабрикант" Максим Барських.

"Разом зі своєю командою я зараз доводжу до пуття звучання пісні. Я написав її сам місяць тому. Вона лежала в моїй пісенній базі. Чекала своєї години", - повідомив співак.

Національний відбір на "Євробачення 2010" стартував сьогодні о 10 годині ранку на столичній "Савік Шустер Студія". Співака, який поїде на "Євробачення" від України обиратимуть за допомогою глядацького смс-голосування.

Нагадаємо, що екс-керівництво НТКУ три місяці тому самостійно обрало учасника від України. На конкурсі мав виступати співак Василь Лазарович.

Раніше він повідомляв, що не братиме участь у національному відборі. Але вчора на прес-конференції Лазарович заявив, що візьме участь.

"А на сьогоднішній день я прийняв рішення: раз, скажем так, нове керівництво захотіло провести відбір, я цього відбору не боюся, за мене вболівають мільйони людей, за мене переживають ціла Україна і за межами України", - заявив співак.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрєль вирішив позмагатися з Лазаровичем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути