Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2010 13:09

Депутата від УНП невідомі побили битками та трубою

Депутата від УНП невідомі побили битками та трубою

У вівторок 23 лютого о 23.30 на вул. Котляревського в центрі Рівного невідомі побили депутата обласної ради, директора інвестиційно-будівельної компанії ТзОВ "Інвестжитлобуд" В"ячеслава Пугайка, 44 роки.

Його однопартійці не виключають політичних мотивів нападу..

Вулиця, якою чоловік ввечері на автомобілі повертався до дому, була перегороджена гілками та ящиками. Коли Пугайко вийшов з машини, на нього напали чоловіки в масках й почали бити битками та трубою.

Депутату вдалося вирватися й утекти на машині. З дому він викликав міліцію та звернувся в прокуратуру. Пугайку розбили голову, травмували грудну клітку та руку, пошкодили кузов авто.

"Йому ніхто не погрожував. Ніяких дзвінків не було. Сам В"ячеслав не знає причин цього нападу. Однак, ми не виключаємо політичного підтексту. Зверніть увагу - торік у листопаді в селі Нобель Зарічненського району згоріла дача В"ячеслава. А в розпал виборчої кампанії його було заарештовано в кримінальній справі. На думку юристів, безпідставно", - коментує Світлана Ніколіна, голова обласної організацій УНП.

У грудні минулого року В"ячеслава Пугайка затримали в кримінальній справі за фактами розтрати державних коштів, що були виділені для будівництва житлового будинку, в сумі 3 млн грн, та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки. Після чого він зліг у лікарні. Після лікування суд випустив його під заставу в 25 тисяч грн.

А у 2006-му з двору його підприємства викрали джип "Тойота Ландкрузер". Потім автомобіль знайшли без жодної подряпини на міському пляжі.

Зараз ви читаєте новину «Депутата від УНП невідомі побили битками та трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути