Ексклюзиви
пʼятниця, 29 січня 2010 09:35

"Регіоналу" відбили нирки під час штурму комбіната "Україна"?

"Регіоналу" відбили нирки під час штурму комбіната "Україна"?

Народний депутат від фракції Партії регіонів Валерій Бондик заявляє, що під час недавнього зіткнення на поліграфічному комбінаті "Україна" міліціонери відбили йому нирки.

"У п"ятницю не вдалося рейдерське захоплення поліграфкомбінату "Україна", а в понеділок я зробив явку з повинною з проханням: "Допитайте мене!" - розповів Бондик.

"На мені немає синяків, але у мене відбиті нирки!"

За його словами, якби не Ельбрус Тедеєв, якого впізнавали як борця, депутатів би побили. "А міліція навчилася бити! На мені немає синяків, але у мене відбиті нирки. На комбінаті я дав команду поливати брандзбойтом цих спортсменів", - розповів політик.

Нардеп вважає, що ті люди, яких Луценко назвав охоронцями поліграфкомбінату "Україна", були переодягнутими міліціонерами.

Нагадаємо, що інцидент на комбінаті "Україна" стався 25 січня, о 5.30 ранку. За словами "регіонала" Миколи Азарова, представники воєнізованої організації "Щит" під прикриттям міліціонерів "здійснили штурм комбінату".

"Невідомі молодчики ламали двері, били охорону підприємства, грубо поводилися із народними депутатами", - сказав "регіонал" і додав, що як результат, двом охоронцям було "проломлено голови", у декількох були "зламані руки", також "багато людей отруїлися сльозогінним газом".

Водночас тодішній керівник МВС Юрій Луценко заявив, що на комбінат напали депутати-"регіонали", а міліція намагалася навести там порядок законними методами. А представникам порядку заважали охоронці депутатів, які "включили брансбойт з кип"ятком та кидали димові шашки".

За матеріалами: ІМК, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Регіоналу" відбили нирки під час штурму комбіната "Україна"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути