понеділок, 25 січня 2010 13:29

БЮТ і "Регіони" не поділили комбінат "Україна" (ФОТО)
14

Фото: partyofregions.org.ua

Зранку 25 січня в Партії регіонів повідомили про захоплення поліграфкомбінату "Україна", де друкуються виборчі бюлетені.

"Сьогодні о 6:20 ранку група "бойовиків" у кількості 250-300 чоловік на чолі із заступником начальника управління Секретаріату Кабінету міністрів Володимиром Рудиком почали штурм і захоплення поліграфкомбінату Україна", - стверджують вони.

Початкова інформація стосувалася іншого часу "штурму" (5:30 за Києвом) та кількості учасників інциденту (150 осіб). Нападники використовували сльозогінний газ та били охорону.

Василь Грицак з ПР розповів, що рейдерським захопленням комбінату керує Олександр Турчинов, а Микола Азаров повідомив про жорстоких "невідомих молодчиків".

Президент Віктор Ющенко у свою чергу повідомив, що 5 депутатів-регіоналів захопили кабінет директора поліграфкомбінату. Це він сказав на спеціальному засіданні РНБО.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і "Регіони" не поділили комбінат "Україна" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути