Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2010 13:03

Кабінет директора "України" захопили депутати-регіонали

Кабінет директора "України" захопили депутати-регіонали
Президент Віктор Ющенко заявляє про захоплення п"ятьма депутатами Верховної Ради від фракції Партії регіонів кабінету директора поліграфічного комбінату "Україна". Про це він сказав, відкриваючи засідання Ради національної безпеки та оборони.

"5 народних депутатів від Партії регіонів на знак протесту захопили кабінет директора. Разом з ними присутні ще 20 людей", - сказав він.

За його словами, кілька днів тому Кабінет Міністрів змінив статут цього підприємства і призначив нового керівника, який не має доступу до роботи з секретними документами і не може виконувати свої повноваження.

Ющенко розкритикував це рішення уряду, відзначивши, що воно не підсилює довіру до цієї структури перед президентськими виборами.

В той же час він не розділяє той спосіб протесту, який обрали депутати від ПР.

Нагадаємо, сьогодні вранці поліграфкомбінат "Україна" в Києві, де, зокрема, друкуються і виборчі бюлетені, зазнав нападу.

Група людей намагалася увійти до приміщення комбінату, а після того, як це їм не вдалося, невідомі розбили шибки на першому поверсі, через які вони і увійшли до будівлі. Зіткнення сталися і всередині будівлі, були застосовані пожежні шланги, частина будівлі залита водою. До місця події була викликана міліція.

Раніше Партія регіонів заявляла про спробу змінити керівництво комбінату "Україна" командою Тимошенко, щоб надрукувати зайві 1,5 млн. виборчих бюлетенів.

У свою чергу, заступник керівника центрального штабу кандидата в президенти Тимошенко Андрій Портнов заявив, що кандидат у президенти, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко не має потреби в послугах поліграфічного комбінату "Україна"

Партія регіонів заявляє, що Київський окружний адміністративний суд заборонив Кабінету Міністрів робити які-небудь дії щодо зміни керівництва поліграфкомбінату "Україна", передають "Українські новини".

Зараз ви читаєте новину «Кабінет директора "України" захопили депутати-регіонали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути