середа, 02 грудня 2009 10:29

На Чернігівщині росіянин на смерть збив жінку

На Чернігівщині росіянин на смерть збив жінку
Співробітники Державної прикордонної служби затримали росіянина, який у Городні Чернігівської області, перебуваючи за кермом автомобіля "ВАЗ", на смерть збив велосипедистку.

Як повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв"язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, про ДТП співробітники ДАІ МВС одразу поінформували Чернігівський прикордонний загін. Уже через кілька хвилин персонал підрозділів охорони кордону і пунктів пропуску був зорієнтований на виявлення машини з характерними ознаками аварії.

За 20 хвилин після отримання інформації, близько 20.20 1 грудня, наряд по контролю за режимом пункту пропуску "Сеньківка" повідомив старшого зміни про підозрілий "ВАЗ" російської реєстрації. Хоча водій машини, 48-річний житель Московської області, заперечував можливість наїзду на велосипедистку, прикордонники поінформували про нього співробітників ДАІ.

Після огляду легковика фахівці Городнянського відділу ДАІ у Чернігівської області встановили, що саме ним було збито жінку. Після цього водія передали міліціонерам, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині росіянин на смерть збив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути