вівторок, 09 червня 2009 10:43

Як Берлусконі відпочивав на віллі з голими дівчатами (ФОТО)
8

Незважаючи на судову заборону, іспанська газета El Pais 5 червня таки опублікувала підбірку скандальних фото з інтимних вечірок, організованих прем"єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі у себе на віллі.

Сам Берлусконі звинуватив в критичних статтях на свою адресу медіа-магната Руперта Мердока.

На його думку, Мердок, чия компанія News Corp незадоволена високим податком на додану вартість для платних телеканалів, навмисне організував проти нього інформаційну компанію, одним з епізодів якої стали його стосунки з неповнолітньою моделлю.

"Я не хотів би бути грубим, але, на жаль, епізод з ПДВ для телекомпанії Sky Italia, яка входить в News Corp, став розривом у відносинах зі Sky і з компанією Мердока", - сказав Берлусконі, виступаючи на власному телеканалі Canale 5.

"Сподіваюся, річ не в цьому, але мені здається, що причина цих нападок пов"язана з нашим рішенням підвищити ПДВ на 20%", - заявив він.

Скандал навколо Берлусконі розгорівся після того, як стало відомо про існування фотографій гостей італійського прем"єра, які відвідували його віллу "Чертоза" на Сардинії.

Серед них було багато знімків дівчат або в бікіні, або взагалі без одягу. Особливу увагу преси привернули зображення моделі Ноемі Летиції, якій на момент відвідин вілли ще не виповнилось 18 років.

Прем"єр заявив, що між ним і Летицією були тільки дружні стосунки, проте дружина Берлусконі Вероніка Ларіо заявила, що подала на розлучення, оскільки не може жити з людиною, яка "водиться з неповнолітніми".

Берлусконі домігся через суд заборони на публікацію фотографій, серед яких були навіть знімки голого чеського екс-прем"єра Мірека Тополанека.

За матеріалами ТСН, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Як Берлусконі відпочивав на віллі з голими дівчатами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути