четвер, 14 травня 2009 09:49

Чоловік загиблої з Пелихом дівчини не знає, як вона опинилася у авто

Чоловік загиблої з Пелихом дівчини не знає, як вона опинилася у авто

З того дня, коли в жахливій автокатастрофі в Києві загинув телеведучий Ігор Пелих, пройшло шість днів.

Нагадаємо, що рано вранці 8 травня після аварії на проспекті Перемоги, водій "Хонди" Олег Кирилов, в якій їхали Ігор і дві дівчини, з місця пригоди зник (Пелих і Кирилов продюсували продакшн-студію "Роги і копита").

Кирилов разом зі своїм батьком і адвокатом позавчора з"явився в Голосіївське райуправління міліції. "Стан його здоров"я поганий - тому зараз він знаходиться в ЛШМД під охороною наших співробітників", - говорить джерело  МВС. - Про те, що сталося Олег говорити відмовляється. Завтра, після закінчення 72 годин з моменту формального затримання винуватця ДТП, якому згідно зі статтею 286-3 КК України загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі, суд повинен вибрати йому запобіжний захід.

Чоловік однієї з пасажирок смертоносної "Хонди" - темношкірої дівчини, яка, як і Пелих, померла на місці (друга дівчина жива, але знаходиться у важкому стані в лікарні), вніс корективи до інформації, яку раніше поширювали ЗМІ.

"Вона моя дружина, Олександра Колі, у нас є син - дворічний Даніель, - сказав бразилець П"ер Колі. - Увечері 7 травня вони з подругою Інною поїхали в нічний клуб в центрі Києва. А я відправився зустрічати в аеропорт "Бориспіль" мого друга, гравця команди "Динамо" Ісмаеля Бангуру, який повертався з Донецька після матчу з "Шахтарем". Ми домовилися з дружиною, що потім з Ісмаелем приєднаємося до них, але поки він привів себе в порядок з дороги, їхати нам туди вже не було ніякого сенсу. Як моя Олександра опинилася в машині з Пелихом, я уявлення не маю - я ніколи про нього не знав. Швидше за все, хлопці просто запропонували підвезти дівчат, хто ж знав, що трапиться таке!" П"ер також спростував інформацію, що з"явилася в інтернеті, що Олександра працювала на каналі М1: "Моя Саша, як і Інна, що вижила, була студенткою медичного університету і ніде не працювала".

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Чоловік загиблої з Пелихом дівчини не знає, як вона опинилася у авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути