четвер, 07 травня 2009 09:05

Тимошенко відмінила візит до Праги через трагедію в Дніпропетровську

Тимошенко відмінила візит до Праги через трагедію в Дніпропетровську
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відмінила візит до Праги на саміт ініціативи "Східне партнерство" у зв"язку із трагедією у Дніпропетровську.

Про це повідомила прес-секретар прем"єра Марина Сорока.

"У зв"язку із трагедією у Дніпропетровську прем"єр змінила плани. Вона не летить на саміт до Праги, а терміново вилітає у Дніпропетровськ", - сказала Сорока.

За її словами, сьогодні вночі у житловому будинку в приміщенні ігрових автоматів в результаті пожежі загинули 9 осіб, ще 11 постраждали.

Сорока також повідомила, що сьогодні вночі за розпорядженням першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова у зв"язку з трагедією створено урядову комісію на чолі з міністром з питань надзвичайних ситуацій Володимиром Шандрою. "Комісія на чолі з міністром вже вилетіла на місце трагедії", - уточнила прес-cекретар прем"єра, передає УНІАН.

У Дніпропетровську в ночі в залі гральних автоматів пролунав вибух, унаслідок чого загинули дев"ятеро людей, ще 11 госпіталізовано.

Oдин із госпіталізованих вийшов з коми, і таким чином станом на 8.30 ранку четверга внаслідок пожежі загинули дев"ятеро людей, ще 11 – госпіталізовані.

Вибух стався о 0.45 у залі гральних автоматів ТОВ "Метро-Джек-Пот", розташованому на першому поверсі п"ятиповерхового будинку на пр. Гагаріна, 127.

У гасінні пожежі взяли участь 57 рятувальників, 17 одиниць техніки.

О 6.00 голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар провів нараду, на якій було розроблено низку конкретних заходів для перевірки й посилення контролю за залами гральних автоматів.

Осередок займання розташовувався з внутрішнього боку біля входу до зали. Охоронці спробували вогнегасниками згасити вогонь, проте їдкий дим не дав змоги цього зробити. Дим розповсюджувався дуже швидко, відвідувачі та дві дівчини - працівниці зали, не встигнувши вибігти з приміщення, задихнулися.

Рятувальники не виявили на місці спалаху жодних предметів.

Як повідомив прес-секретар МНС Ігор Кроль, вогонь пошкодив 60 ігрових автоматів і внутрішнє оздоблення приміщення на площі 60 кв. м.

На місце пожежі оперативно прибули шість відділень рятувальників МНС.

О 1.40 пожежу ліквідували. Її причина та розмір матеріальних збитків з"ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмінила візит до Праги через трагедію в Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути