вівторок, 31 березня 2009 17:52

Фільм надихнув Анджеліну Джолі ще на одну дитину (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі хоче всиновити дитину з Індії. Про це вона розповіла зірці гучного фільму "Мільйонер з нетрів", Ажаруддіну Мохаммеду. Юний актор зіграв головного героя фільму в дитинстві. Актриса зустрілася з Ажаруддіном та Рубіною Алі, виконавицею одної з головних ролей у фільмі, під час вручення нагород "Оскар" в Лос-Анджелесі. Стрічка тоді отримала вісім статуеток. Оточуючі відзначили, що Джолі досить вільно та відкрито розмовляла з юними акторами.

Анджеліна та її чоловік, Бред Пітт, вже мають трьох прийомних дітей: восьмирічного Меддокса з камбоджійського притулку, п"ятирічного Пакса з В"єтнаму та ефіопську чотирирічну дівчинку Захару.

Крім того зоряне подружжя має трьох біологічних дітей: дворічну Шайло та восьмимісячних близнят Вівьен та Нокса.

Слід зазначити, що пара раніше вже збиралися усиновити дитину з Індії, щоб, як говорила Джолі, зібрати в своїй сім"ї справжню веселку з дітей зі всього світу, з різним кольором шкіри, які належать до різних релігій та культур.

У листопаді 2006 року Джолі та Пітт відвідали дитячий будинок в Пуні, де більше години розмовляли з дітьми та роздавали їм іграшки. Директор притулку сказав тоді, що подружжя дуже миле і обожнює дітей. "Кожен їхній рух, кожен погляд був наповнений любов"ю та ніжністю до дітей."

Джолі та Пітт знаходилися разом в Індії під час зйомок Анджеліни у фільмі "Велике серце", де актриса зіграла дружину жертви викрадення.

Говорили, що подружжя хотіло назвати усиновлену дитину Індією.

За матеріалами The Sun, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Фільм надихнув Анджеліну Джолі ще на одну дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути