Ексклюзиви
середа, 11 березня 2009 10:28

Американець розстріляв 10 людей

Американець розстріляв 10 людей
У Алабамі невідомий чоловік відкрив стрілянину по людях. В результаті події, згідно з останніми даними, загинули 10 осіб.

За даними поліції, нападаючий відкривав стрілянину не менше чотирьох разів - спочатку в містечку Самсон, а потім в сусідньому містечку Женева. Всього чоловік застрелив не менше 9 людей, після чого застрелився сам.

У вівторок увечері озброєний чоловік увірвався в житловий будинок і убив п"ятьох його мешканців, після чого застрелив ще по одній людині в двох сусідніх будинках. Пізніше злочинець убив ще двох: одного в магазині господарського приладдя, а другого - на автозаправній станції. Крім того, нападаючий обстріляв автомобіль співробітника поліції, внаслідок чого поліцейський, який знаходився в машині, був поранений осколками скла.

Проте, за іншими даними, цей чоловік убив в Самсоні п"ятьох дорослих і дитину, після чого він відправився на автомобілі до Женеви, де з вікна своєї машини відкрив безладну стрілянину по перехожих. Таким чином загинули три людини, зокрема дружина і дитина заступника місцевого шерифа.

На думку правоохоронних органів, цей чоловік міг бути причетний до вбивства ще, щонайменше, однієї людини в сусідньому з Женевою та Самсоном містечку, де також був виявлений труп з вогнепальним пораненням.

Що саме спровокувало злочинця на ці злочини поки не ясно. Проте подію вже охрестили "найжахливішою за всю історію цих місць". Для розслідування інциденту залучені співробітники ФБР.

За матеріалами РБК, Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Американець розстріляв 10 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути