середа, 18 лютого 2009 10:49

У Раді пускають паперові літачки

У Раді пускають паперові літачки
У сесійній залі Верховної Ради у середу стався невеликий інцидент між представниками Комуністичної партії і депутатами групи "За Україну" (фракція НУ-НС) під час виступу з парламентської трибуни комуніста Євгена Царькова.

Депутат розповів про початок акції "Ющенко-чемодан-Америка", яка стартувала в Одесі 10 лютого і завершиться 23 лютого біля Секретаріату президента в Києві.

За словами Царькова, мета акції - збір коштів для від"їзду президента і його сім"ї до Америки. Він підкреслив, що в результаті акції буде винесений "народний імпічмент" главі держави.

Під час виступу депутата невідомі особи, які знаходилися на третьому поверсі у гостьовій ложі, закріпили плакати з символікою КПУ і гаслом "Ющенко-чемодан-Америка" і почали пускати в залу паперові літачки і листівки з цією ж символікою.

По закінченню виступу Царькова на край президентської ложі комуністи поклали валізу з написом "Ющенко-чемодан-Америка" і почали кидати туди гроші. Депутати групи "За Україну" намагалися перешкодити цьому.

Головуючий на засіданні перший віце-спікер Олександр Лавринович звернувся до апарату Верховної Ради з проханням навести лад на балконі і вивести звідти сторонніх осіб.

За матеріалами: Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Раді пускають паперові літачки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути