четвер, 10 січня 2008 10:50

У Флориді зіткнулись одразу 70 машин (ФОТО)
5

Троє людей загинули і десятки постраждали в результаті зіткнення 70 машин в американському штаті Флорида. Серед автомобілів, що зіткнулися, – кілька вантажівок і автобусів. Зіткнення сталося через погану видимість, спровоковану лісовими пожежами.

25-кілометрова ділянка траси між Тампою і Орландо закрита владою з причини масового зіткнення та інших численних ДТП. На дорозі працюють лікарі, рятувальники, поліцейські.

Попри те, що влада округу Полк, де сталася ця крупна аварія, повідомляють про трьох загиблих, представник дорожньої поліції Флориди не підтверджує цю інформацію.

"Нічого подібного поки що ніхто не побачив", – сказав він журналістам, відзначивши, що рятувальним роботам заважає погана видимість через дим.

Видимість у момент масового зіткнення не перевищувала півтора метри. Ліси й чагарники в центральній Флориді горять вже кілька днів, і влада ніяк не може впоратися з вогнем, повідомляють Вести.

Зараз ви читаєте новину «У Флориді зіткнулись одразу 70 машин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути