субота, 21 листопада 2009 14:24

З"їзд "Єдиної Росії" не захотіли перетворювати на з"їзд КПРС

З"їзд "Єдиної Росії" не захотіли перетворювати на з"їзд КПРС

XI з"їзд ЄР стартував в Петербурзі в комплексі "Ленекспо" о 12.00. При цьому єдинороси не хочуть, щоб їхній з"їзд був схожий на з"їзд КПРС і тому вони вирішили скоротити виступи іноземних делегацій. Про це заявив голова Вищої ради партії Борис Гризлов.

"Ми не хочемо перетворювати з"їзд на ситуацію з"їзду КПРС, коли виступали всі запрошені делегації, і на це йшов цілий день", - сказав Гризлов на форумі, який передував з"їзду.

Він відзначив, що можливість виступити буде надана тим делегаціям, які не виступали на минулих з"їздах "Єдиної Росії".

На з"їзд запрошена ціла низка іноземних делегацій. Зокрема в якості гостя бере участь і лідер Партії регіонів України Віктор Янукович, який бере участь в президентській виборчій кампанії в своїй країні.

У роботі з"їзду бере участь президент РФ Дмитро Медведєв. Його присутність напередодні підтвердив голова вищої ради партії, спікер Держдуми Борис Гризлов.

Ще одним важливим гостем заходу, звісно, став прем"єр-міністр Володимир Путін, якого єдинороси проголосили лідером своєї партії. Він виступає на з"їзді з основною доповіддю, присвяченою поточній соціально-економічній ситуації, подоланню кризових явищ в економіці та подальшому розвитку країни.

Однією з інтриг з"їзду можна вважати питання, яке хвилює всіх журналістів: чи вступить Володимир Путін в партію "Єдина Росія". Нагадаємо, на з"їзді "Єдиної Росії" 15 квітня 2008 року Путін погодився стати головою партії, але не вступаючи в неї.

На порядку денному - обговорення соціально-економічної ситуації в країні. З доповіддю на цю тему виступає Володимир Путін. Крім того, партія повинна буде визначитися зі стратегічними пріоритетами і виробити оновлену програму.

На з"їзді єдинороси збираються прийняти новий програмний документ партії, заснований на "Плані Путіна", статті Медведєва "Росія, вперед!", "Стратегії 2020" і посланні президента Федеральним Зборам. Як очікується, новий програмний документ, який називатиметься "Росія - збережемо і примножимо".

Электорат.инфо

Зараз ви читаєте новину «З"їзд "Єдиної Росії" не захотіли перетворювати на з"їзд КПРС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути