Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 13:18

Звєрєва шокувала сексуальними домаганнями група "Quest Pistols" (ФОТО)
5

Скандальний стиліст Сергій Звєрєв став об"єктом прилюдних домагань українського співака з "QuestPistols".

На минулому тижні в гості до Звєрєву на запис програми "Зірка в кубі", зйомки якої проходять в справжньому скляному кубі, збудованому в одному з торгових центів Москви, прийшла епатажна українська група "QuestPistols".

Трійця - Антон, Костя і Микита - упевнено набирає популярність в Росії з хітом "Я втомився, хочу любові". Музиканти трохи попозували. Як повелося, виступили проти гламура. На цьому "серйозна" бесіда завершилась.

Несподівано, трійця попросила Звєрєва оголити перед ними одну з частин тіла - Звєрєв приспустив брюки, але так і не зважився показати "квестам" головне. Зате це із задоволенням зробив Микита. А потім сміливий учасник групи і зовсім роздягнувся, зняв штани і притулив голу дупу до скла, за яким закінчення зйомок чекав натовп московських прихильниць групи.

Потім Микита, вже мабуть увійшовши в образ, запропонував Сергію зайнятися з ним сексом прямо в студії. Звєрєв, будучи в образі, обурено відмовився. "Ні, ну уявляєте, він мені говорить: "Давай зараз займемося сексом", - обурився Звєрєв у властивій йому манері. - Я йому відразу відрізував: "Ти що, очманілий? Я взагалі не по цій частині!".

Втім, це не зупинило українського музиканта, який почав благати відомого стиліста "хоч би" про пристрасний поцілунок.

"Зірка в шоці, - обурювався Сергій. - І щоб довести наполегливому хлопчикові, що він любить дівчат, кинувся цілувати прихильниць через скло куба."

А "квести" відправилися на запис чергової гламурної телепрограми з скандальним продюсером Діми Білана Яною Рудковською. Правда, в її передачі під назвою "Голий шоу бізнес" Антон, Костя і Микита чомусь оголюватися так і не стали, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Звєрєва шокувала сексуальними домаганнями група "Quest Pistols" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути