пʼятниця, 29 жовтня 2010 13:30

Журналісти розгледіли на обличчі Путіна сліди ботоксу (ФОТО)
7

Фото: Фото: Сегодня

Після київського візиту в середу прем'єр-міністр Росії Володимир Путін став головною темою обговорення журналістів і блоггерів. Всьому причина - нездорово бліде обличчя Путіна і величезні синці на обличчі.

Вперше синці помітили під час офіційних заходів на Банковій. Синці Володимира Володимировича були добре помітні незважаючи на значний шар пудри. Вона була нанесена на обличчя неоднорідно: товстим шаром навколо очей і в нижній частині лоба, менше - на скулах.

"Обличчя у нього було немов фарфорове - таке враження, що він зробив собі пластику", - говорили журналісти, згадуючи російського прем'єра біля Адміністрації Президента України.

"Та у нього ж синець під оком! Мабуть, спробували приховати, але невдало загримували", - відповідали їм колеги.

Але пізніше, коли з'явилася можливість розглянути Путіна під час засідання російсько-української комісії, стало помітно, що явного синця, як після бійки, все ж таки немає. Хоча деякі припухлості на обличчі присутні, пише Сегодня.

Настрій Путіна відповідав його зовнішності: до Києва він прибув похмурим, не жартував, не позував перед камерами, і лише надвечір заусміхався - на зустрічі з Азаровим.

При цьому дивувала міміка прем'єра Росії - створювалося враження, що усмішка давалася йому насилу. Причиною порушень міміки може бути пластична операція на обличчі, упевнені хірурги.

"Ботокс йому колють не вперше, а вже десь півтора роки. Це чітко видно - і по тому, як виглядає його лоб, і по носогубних складках. Робиться це для розгладження обличчя. Час від часу процедуру треба оновлювати. І дійсно, в перші дні після неї може виникати набряклість, яку складно загримувати, - треба чотири шари гриму", - розповів особистий лікар Ющенка, пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Він допомагав екс-президенту відновлювати обличчя після отруєння в 2004-му.

Журналісти з Росії припустили, що синці Путіна - результат невдалого спарингу, оскільки прем'єр Росії - дзюдоїст з чорним поясом, відповідно - тренується постійно.

В той же час, таку версію російський політолог Станіслав Белковський сприйняв скептично.

"За моїми даними, він вже років п'ять не займається боротьбою, по-друге - якщо людина падає на м'який мат, такого ефекту бути не може. Нарешті, звичайний синець легко знімається гримом. Зрозуміло, що Путіну хочеться виглядати молодо - адже йому вже 58 років", - припускає російський політолог Станіслав Белковський.

Прес-служба Володимира Путіна вже заявила, що і синець, і пластичні операції - це вигадки.

"Журналісти не праві. Напевно, так падало світло. Але те, що прем'єр-міністр втомився, це правда, останнім часом він дуже багато працює і весь час в роз'їздах", - заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, 27 жовтня Володимир Путін знаходився в Києві з робочим візитом.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти розгледіли на обличчі Путіна сліди ботоксу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути