середа, 25 квітня 2007 17:02

Журналістам заборонили знімати розгін пікету проти дружини Ющенка (ФОТО)

Кримська міліція не дозволила журналістам центральних українських телеканалів зняти розгін пікету, що блокував кортеж дружини президента України Катерини Чумаченко.


Перша леді країни відвідувала школу-інтернат, розташовану в селищі Лозове під Сімферополем.

Як розповів кореспондент "Нового каналу" Олег Крючков, пікетуючі перекрили виїзди з інтернату. Переважно в акції брали участь люди похилого віку - прихильники Компартії і руху "Спадкоємці Богдана Хмельницького".


Згідно з словами Крючкова, співробітники ОМОНу стали відтісняти пікетувальників з проїжджої частини, а в цей час міліціонери перешкоджали роботі телеоператорів "Нового каналу" і каналу "24".

"Склалося враження, що міліція отримала команду не дати нам зняти розгін пікету. Міліціонери підняли камеру за штатив, штовхали оператора, хапали за руки і одяг", - розповів Крючков.

Співробітники міліції у грубій формі відмовлялися представитися. Після проїзду кортежу журналісти звернулися до полковника міліції з проханням пояснити дії своїх підлеглих і на місці прийняти заяви про перешкоду роботі журналістів. Полковникові вказали на старшого лейтенанта, який відбирав камеру у оператора. Проте ніякої реакції від правоохоронців не було, стверджує Крючков, передає Новий регіон.

Зараз ви читаєте новину «Журналістам заборонили знімати розгін пікету проти дружини Ющенка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути