понеділок, 16 листопада 2009 10:37

Журнал Playboy можуть продати за $300 млн

Журнал Playboy можуть продати за $300 млн

Playboy Enterprises Inc., що видає однойменний журнал, веде переговори про продаж свого бізнесу з низкою потенційних покупців, пише газета Financial Times.

Серед претендентів на покупку журналу називаються Icinox Brand Group (що володіє брендами London Fog, Danskin і Joe Boxer), а також колишній топ-менеджер Playboy Джим Гріффітс, який виступає в партнерстві з фондом прямих інвестицій Golden Gate Capital.

Менеджмент Playboy Enterprises, що переживає складні часи у зв"язку зі скороченням попиту на послуги друкарської реклами, прагне поліпшити фінансове положення компанії або за рахунок її продажу, або за рахунок зміни позиціонування.

За словами джерела, знайомого з ситуацією, формальний процес продажу компанії ще не розпочатий, проте за останні декілька місяців Playboy вела переговори більш ніж з трьома потенційними покупцями.

За даними різних ЗМІ, альянс Дж.Гріффітса і Golden Gate Capital пропонує за Playboy $300 млн. Ця пропозиція, ймовірно, включає припущення, що компанія має борг у розмірі порядку $100 млн.

Ринкова капіталізація Playboy складає близько $100 млн. Чистий збиток компанії в січні-вересні 2009 року практично подвоївся.

Акції Playboy подорожчали минулого тижня на 60% після появи перших повідомлень про можливий продаж компанії.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Журнал Playboy можуть продати за $300 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути