четвер, 05 листопада 2009 17:16

Стівен Кінг виклав свою поему на сторінках Playboy

Стівен Кінг виклав свою поему на сторінках Playboy

Стівен Кінг опублікував свою нову поему The Bone Church в жовтневому номері журналу Playboy. Поема присвячена експедиції в джунглі, більшість учасників якої гинуть від хвороб, укусів змій та інших нещасть. Залишки загону, проте, добираються до своєї мети - Кістяної церкви - де зустрічають мамонтів.

The Bone Church є одним з небагатьох віршованих творів майстра жанру жахів - на офіційному сайті Кінга перераховано всього 10 його поем і віршів. Поема про загиблу експедицію опублікована в номері журналу з Мардж Сімпсон на обкладинці.

Вірш автора "Темної башти" і "Дітей кукурудзи" - не єдине гучне літературне придбання Playboy за останній час: у наступному номері має бути опублікований фрагмент роману Володимира Набокова The Original of Laura (у російському перекладі "Лаура и ее оригинал"). Повна книжкова публікація вийде тільки після журнальної, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінг виклав свою поему на сторінках Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути