пʼятниця, 06 березня 2009 10:08

Playboy розпродає малюнки з архівів (ФОТО)

12 березня відбудеться аукціон, на якому будуть продані оригінали ілюстрацій з архівів відомого еротичного журналу Playboy. На торги будуть виставлені малюнки таких художників, як Уїлл Елдер, Ерік Сокол, Альберто Варгас, Лерой Нейман, Харві Куртцман, Патрік Нейджел, Бред Голланд, Донато Гьянкола, Куніко Крафт, Джек Девіс. Ці художники в різні роки співпрацювали з виданням. Початкова вартість лотів оцінюється в суму від 500 до 25 000 доларів. Аукціон проводиться під гаслом "Я відкриваю Playboy заради мистецтва".


Довідка:

Playboy - легендарний журнал для чоловіків, що заснований в 1953 році Х"ю Хефнером і його колегами, який виріс в Playboy Enterprises та тягнеться на всі сфери медіа.

Playboy - один з найвідоміших в світі брендів. Окрім журналу в США випускаються журнали на різних мовах у всьому світі. Російська версія журналу виходить з 1995 року, українська (російською мовою) - з 2005.

За матеріалами Myjane.ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Playboy розпродає малюнки з архівів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути