понеділок, 03 вересня 2007 10:18

Знеможений Абдулов перед польотом до Ізраїлю (ФОТО)
5


Актора Олександра Абдулова, стан якого після перенесеної ним операції щодень гірше, відправили лікуватися за кордон

Щоб полегшити страждання Абдулова, російські лікарі з Центру хірургії імені Бакульова два дні кололи Олександру Гавриловичеві сильні знеболюючі засоби.

Коли стало зрозуміло, що вітчизняна медицина, швидше за все, не в змозі допомогти акторові, було вирішено доправити його лікуватися до ізраїльських колег.

Два тижні тому під час зйомок фільму, які проходили в Балаклаві, в Олександра Абдулова на нервовому ґрунті трапився сильний напад виразки шлунку. За кілька днів до зйомок його затримали з контрабандою чорної ікри в Астрахані.

Народного артиста терміново госпіталізували в Севастопольську центральну клінічну лікарню і прооперували. Лише після того, як стан пацієнта відносно стабілізувався, було вирішено переправити його чартерним рейсом у московську клініку.

У четвер Абдулову стало нестерпно зле. Актора, який конав від болю, лікарі негайно відправили на обстеження. Результати аналізів глибоко шокували медиків. У ділянці шлунку хворого, поблизу від місця операції, виявилися плями-затемнення.

Хвилюючись за життя актора, ескулапи терміново зібрали консиліум і порадили йому звернутися по допомогу в ізраїльську клініку.

Два дні медики тримали Олександра Гавриловича на сильних знеболюючих засобах. У обстановці строгої таємності було вирішено вже в п"ятницю відправити актора до Ізраїлю, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Знеможений Абдулов перед польотом до Ізраїлю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути