Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2010 12:43

Знамениту сукню Мерілін Монро хочуть продати за чверть мільйона (ФОТО)

 

Черговий сюрприз прихильникам Мерілін Монро вирішили піднести організатори аукціону в Лос-Анджелесі. На торги, які пройдуть 10 червня, виставляється один з найзнаменитіших вбрань світового кінематографа - яскраво-рожеве атласна сукня, в якому Мерілін зіграла у фільмі-мюзиклі "Джентльмени віддають перевагу блондинкам".

Аукціоністи каліфорнійського аукціонного дому Profiles in History чекають, що атласне вбрання, в якому Монро виконала хіт всіх часів і народів Diamonds Are A Girl's Best Friend, стане лідером торгів, і називають його "найважливішою кінематографічною сукнею, яка коли-небудь виставлялося на аукціон". Попередній естімейт розкішного вбрання - 150-250 тисяч доларів.

З молотка також підуть відбитки ніг Монро та її підпис, залишений в цементі біля входу в Grauman"s Chinese Theatre в Голлівуді.

Крім того, на торги виставляються костюми і реквізит з фільмів "Зоряні війни", "Едвард руки-ножиці", "Пірати Карибського моря" та інші.

Варто відзначити, що наступний місяць обіцяє особливо порадувати фанатів Мерілін. Так, в кінці червня в казино "Планета Голлівуд" пройде аукціон, на якому будуть виставлені особисті речі кінодіви, серед яких рентгенівські знімки грудної клітки зірки.

Знімок був зроблений в листопаді 1954 року в Ліванській лікарні Кедри (Флорида, США). Актриса робила цей знімок для підготовки операції з приводу ендометріозу, котрий спричиняв їй постійний дискомфорт. На рентгенівському знімку стоїть ім'я Мерілін Ді Маджіо. Тоді актриса ще була заміжньою за знаменитим баскетболістом. Як уточнюють організатори аукціону, знімок був зроблений через декілька місяців після закінчення зйомок фільму "Свербіння сьомого року".

Організатори аукціону оцінюють знімок в 800-1200 доларів. На думку представника Julien's Auctions, "до знімку повинна бути проявлена особлива увага, оскільки це незвичайний погляд на легенду".

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Знамениту сукню Мерілін Монро хочуть продати за чверть мільйона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути