середа, 24 березня 2010 10:41

Унікальні знімки Мерілін Монро продадуть з аукціону (ФОТО)

Сет з 11 фотознімків, зроблених під час зйомки знаменитої комедії "У джазі тільки дівчата", виставляється на аукціон. Фотографії демонструють робочий процес зйомки фільму за участю голлівудських секс-символів Мерілін Монро та Тоні Кертіса. Унікальність знімків в тому, що вони зроблені в кольорі, тоді як оригінальний фільм вийшов на екрани чорно-білим.

На фотографіях можна побачити Мерілін, яка відпочиває після зйомок, спілкується з Кертісом. Нарешті, самого Тоні - зайнятим таким важливим заняттям, як нанесення макіяжу.

Знімки будуть виставлені 25 червня на аукціоні Julien"s в рамках спеціального продажу пам"ятних речей американського шоу-бізнесу.

У своїй книзі "Американський принц: Мемуари" Тоні Кертіс писав, що цілувати Монро в ролі Душки було те саме, що "цілувати Гітлера".

Як відомо, в 1958 році, коли велися зйомки комедії, Мерілін вже не могла обходитися без величезних доз спиртного і антидепресантів і фактично була на межі напіврозпаду. На зйомки Монро постійно спізнювалася, і Леммону з Кертісом доводилося проводити багато часу в дамському одязі, в туфлях на підборах і при повному макіяжі. До того ж Мерілін весь час скандалила, і, за визнанням Кертіса, він був готовий її убити.

Минулого року Кертіс випустив книгу мемуарів The Making of Some Like It Hot, в якій описувався знімальний процес знаменитої комедії. У книзі актор запевняє, що двічі побував коханцем Мерілін Монро: перший раз в 1950 році, другий раз - під час зйомок знаменитої комедії в 1958 році.

За словами 85-річного артиста, їхнім стосункам ніщо не заважало, навіть те, що він був одружений на вагітній його дитиною актрисі Джанет Лі, а Монро заміжня за драматургом Артуром Міллером.

У результаті Монро завагітніла і в жовтні 1958 року зізналася в цьому Кертісу, а потім і чоловікові. За словами актора, він припинив зв"язок з Мерілін до кінця зйомок (1959 рік). Лише пізніше він дізнався про те, що у актриси стався викидень. Через три роки після цього секс-символ Америки померла у віці 36 років.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Унікальні знімки Мерілін Монро продадуть з аукціону (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути